Asiakaspalautteet

Meille asiakaspalvelu ja siitä saatava palaute on erittäin tärkeää. Ohessa löydät asiakkaittemme antamia sensuroimattomia palautteita.

Ystävällistä ja ammattitaitoista palvelua. Puhelin konsultaatiosta torjuntaan asti kaikki sujui mallikkaasti. Ja ongelma pysynyt poissa! Kiitos vielä!

Shery
Hyvinkää

Luteet valtasivat kotimme

Pelastitte kotimme lutikoiden kourista. Oli mukava tavata, mutta toivottavasti vain yhden kerran. En vieläkään ymmärrä, mistä ne oli meille tulleet?!? Kiitos avusta.

Make / Jyväskylä
Jyväskylä

En oikein tiedä mitä sanoisi? Tulitte, teitte omat hommanne ja poistuitte. Kaikki kävi niin äkkiä, töissä ollessani. Kuukausi mennyt, eikä ole mitään merkkejä lutikoista ja toivottavasti ei tule.

Seppo
Turku

Vauva talossa, ei kiitos myrkkyjä!

Nopea, ystävälinen ja luotettava palvelu. Pääsitte torjuntatoimiin vasta 4 päivän päästä soitosta, siitä pieni miinus, mutta muuten kaikki meni kuin rasvattu. Kannatti odottaa. En uskaltanut myrkkyjä käyttää kun kotona on 3kk pieni lapsi. ❤ Kiitos ❤

Niina
Porvoo

Palveluissa on eroja

Nyt on pakko sanoa, että yrityksillä on todellakin eroa. Meillä todettiin luteita kesäkuussa, joilloin tilasimme lämpötorjunnan teidän kilpailijalta (nimeä en viitsi nyt tässä kertoa). Nyt luteita oli tullut uudelleen. Kun eilen katsoin miten te hoidatte hommanne, ero oli edelliseen kuin yö ja päivä. Edellinen yritys kun kävi, niillä meni 1 1/2 tuntia. Toivat laitteet kotiimme… Lue lisää ”Palveluissa on eroja”

Riina Jokikunnas
Tuulos

Sääli, että lepakot ovat rauhoitettuja

Mökillä oli luteita. Olivat ilmeisesti tulleet lepakoiden mukana. Lämpö torjuntanne on kyllä vaivatonta. Luteet ovat poissa mökiltä, kotoa sekä autosta. Toivottavasti ei tule uudelleen. Kiitos avusta.

Mikko
Naantali

Ammattilaisen työtä

Ammattitaitoista työtä kaksi viikkoa sitten kodissani Erittäin ikävä ludeongelma poistui. Ilman Bug Bustersia en olisi tilanteesta selvinnyt. Itku on vaihtunut leveään hymyyn. Yöunet ovat palanneet. Ehdoton kaksikko!! Suosittelen lämpimästi!!!!!!

Marja Hankaniemi
Forssa

Yöunet palasivat

Olen niin onnellinen saamastani palvelusta. Lutikat on poissa ja yöunet tulleet takaisin. Väldigt mycket tack 🙂

Onnellinen Kaisa
Pori

Positiivinen kokemus

Ludeongelma on ratkaistu. Tämä oli positiivinen kokemus. Tulemme käyttämään palvelujanne tulevaisuudessakin jos niitä tarvitsemme. Ainoa miinus oli isännöintitoimiston nihkeä suhtautuminen luteiden torjuntaan, mutta te hoiditte ongelman kertakaikkisen upeasti. Hieno suoritus! Annan 4 tähteä, koska aina on parannettavaa 😉

Matti Mäkimaa
Tampere

Nopea apu

Ei pahaa sanottavaa. Nopea apu lutikoiden tuhoamiseen. Lauantaina tulitte ja hoiditte työnne malikaasti. Nyt odotellaan tuloksia. Kiitti.

Anneli
Helsinki

Hemmetin lutikat

Suurkiitos hyvästä ja asiantuntevasta palvelusta. Pääsimme kiusallisesta ongelmasta oikeasti eroon yhdessä päivässä. Palvelu oli ammattimaista ja hienotunteista. Voimme suositella lämpimästi muillekin. Kiitoksia!

Mervi Tampereelta
Tampere

Tyytyväinen asiakas

Jouduitte käymään 2 kertaa tuhoamassa luteita. Ensimmäisellä kerralla ei otettu kaappeja irti seinistä, jonka vuoksi varmaan 1 lude tepasteli sängyssämme heti seuraavana yönä. Tulitte uudelleen jo seuraavana aamuna jolloin siirsimme kaapin seinältä ennen torjuntaa. Nyt on mennyt kuukausi, eikä ongelmaa ole esiintynyt joten hoiditte homman mallikkaasti vaikka jouduittekin tekemään hoidon kahteen kertaan. Kiitos hyvästä palvelusta… Lue lisää ”Tyytyväinen asiakas”

Arto
Helsinki

Nopeaa palvelua

Pakko antaa täydet 5 tähteä. Palvelu oli erittäin nopeaa ja tehokasta. Eipä ole luteita näkynyt käyntinne jälkeen. Suur-Kiitos teille.

Pertti
Hämeenlinna

Ei seinäluteita

Vaikea sanoa palvelun laadusta kovin paljoa. Kävitte tarkistuskäynnillä ja mitään ei löytynyt. Harmitti, että joutui maksamaan turhasta mutta toisaalta oli huojentavaa että lutikoita ei löytynyt. Tulitte nopeasti ja hoiditte homman ammattitaitoisesti. Kiitoksia siitä!

Riina
Helsinki

Syypää tiedetään 😉

Meillä oli levinnyt luteita äidiltäni kotiimme josta sitten kuljetimme tietämättämme kesämökillemme niitä. Onneksi löysimme teidät ja palvelunne koska soitosta meni 2 päivää ja ongelma oli hoidettu kaikissa kolmessa paikassa. Täytyy tunnustaa, että olimme erittäin posiitiivisesti yllättyneitä teidän palvelunne laatuun ja ennen kaikkea siihen pikaiseen ongelman ratkaisuun. Terveisiä siis Merimaskusta. PS: Ei ole luteita näkynyt ja… Lue lisää ”Syypää tiedetään ;-)”

Markku Laakso
Merimasku

Matkalaukun mukana luteita

Meillä tuli luteita matkalaukun mukana. Oli todella ikävä ongelma, eikä sitä saatu taltutettua millään muulla keinolla kun tuolla teidän mainostamalla lämpötorjunnalla. Myrkyt on näköjään viimeinen temppu mitä voi vaan tehdä. ne leviää vaan entistä enemmän.

Jukka Perttula
Klaukkala

Hotellihuoneet pelastettu

Kiitos erittäin hyvästä palvelusta täältä Imatralta. Hotelliimme oli eksynyt muutamaan huoneeseen luteita asiakkaidemme mukana ja saimme aivan järisyttävän nopeaa palvelua. Seuraavana päivänä ongelma oli hoidettu 2 huoneessa. Säästimme tässä hurjasti rahaa, koska muutoin emme olisi voineet vuokrata huoneita asiakkaillemme. Lupaamme kertoa teistä eteenpäin.

M.Penttilä
Imatra

Lude ongelma on poissa

Kiitos aivan loistavasta palvelusta, alusta loppuun. Nyt on ludeongelma taltutettu. Eevan pitäisi harkita psykologiksi ryhtymistä 😀 . Osasi kyllä niin hyvin asiansa, että tälläinen hysteerikko rauhoittui ihmeellisesti pelkästä rauhottavasta puheesta. Laitan sanan kiertämään. voi kun tälläistä palvelua saisi muualtakin. Kiitos vielä kerran

Sari Korpela
Lapua

Myrkyt on myrkkyä

Kävitte meillä noin kuukausi sitten tekemässä lämpö torjunnan. luteita ei ole enää näkynyt. naapuriasunnossa on käytetty kuulemma myrkkyjä ja ne taistelee vieläkin niiden kanssa. huoltoyhtiö ei ymmärrä tilanteen vakavuutta eikä usko vaikka kuinka sanoisi, että myrkytys ei toimi. toivottavasti ei tule uudestaan naapurista meille. olisivat ottaneet saman käsittelyn kun me, niin ei ehkä tarvitsisi enää… Lue lisää ”Myrkyt on myrkkyä”

Sari Nummi
Kouvola