Näin luteet leviävät
by Bug Busters

Tasokodin 8 vinkkiä kodin siivoukseen

Haluatko estää jo etukäteen kutsumattomien ötököiden tunkeutumisen kotiisi? Pidä kotisi siistinä! Tässä yhteistyökumppanimme Tasokodin vinkit kodin puhtaana pitoon.

Puhdista ilmanvaihtoventtiilit

Joka kevät ja syksy käytä imuria ja nihkeää siivousliinaa ilmavaihtoventtiilien puhdistamiseksi. Näin pölyä ei pääse liikaa kertymään suodattimiin ja hengitysilmaan.

Tyhjennä vaatekaapit

Tyhjennä kokonaan kaikki vaatekaapit joka kevät ja syksy. Pyyhi tyhjät hyllyt nihkeällä siivousliinalla ja laita vaatteet takaisin. Kaikki pysyy järjestyksessä, eivätkä pieneliöt pääse pesiytymään.

Vähennä tavaramäärää

Vie ylimääräiset tavarat hyväntekeväisyyteen, kirpputorille tai Sortti-asemalle. Helpotat siivoustasi ja parannat kodin yleisilmettä.

Käytä mikroliinaa

Mikrokuituisilla liinoilla tai mopeilla pyyhittäessä ei tarvitse käyttää pesuaineita pölyjen ja vedellä irtoavien tahrojen pyyhinnässä. Monesti pelkkä puhdas vesi riittää.

Pese liinat ja mopit

Pese erillään mikrokuituset liinat ja mopit omina ryhminä. Älä käytä valkaisuainetta sisältävää pesuainetta tai huuhteluainetta.

Tiskaa astiat

Älä viivyttele astioiden tiskaamisessa. Pese astiat heti ruokailun jälkeen tai vastaavasti huuhtele ja laita ne astianpesukoneeseen. Tiskipöydälle jätetyillä astioilla tapana kertyä sotkuisiksi kasoiksi.

Puhdista mikroaaltouuni

Puhdista ruokatahrat mikron sisältä sieniliinalla ja vedellä laimennetulla astianpesuaineella

Pyyhi laminaattilattia nihkeällä

Pyyhi laminaattilattia ja parketti nihkeällä lattiapyyhkeellä, mielellään lähes kuivalla mikrokuitumopilla. Ainoastaan vaikeat tahrat kannattaa pyyhkiä kostealla.

Mikäli haluat helpotusta kotisi siivoukseen, niin tällöin voit tilata Tasokodin siivouksen tai pelkästään suursiivouksen. Tilaa tästä.