Lude torjunta hinnasto

Tarjoamme luteiden lämpötorjuntoja ympäri vuoden, vaivattomasti sekä kohtuuhintaan. Lämpökäsittely on nopeaa, ympäristöystävällistä, ekologista sekä edullista verrattuna muihin toimenpiteisiin. Menetelmäämme käyttämällä huonekaluja ei tarvitse hävittää lainkaan. Näin säästää rahaa kun menetelmämme tuhoaa varmasti kaikki luteet sekä kaikki niiden kehtysvaiheet yhdellä kertaa.

Tuholaisten torjunta asunnossa ja piha-alueella kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin. Kun ostat työn ennakkoperintärekisteriin merkityltä yritykseltä, kuten Bug Bustersilta, saat vähentää 50 % arvonlisäverollisesta työn osuudesta.

Luteiden poisto alkaen 650 EUR ALV0%. Ajankohdasta riippumatta aina sama hinta.

Henkilöasiakkaana saat 120 päivää korotonta maksuaikaa laskullesi. Voit maksaa laskun jopa 4 erässä, korottomalla maksuajalla.

Annamme lämpötorjunnalle 60 pv tyytyväisyystakuun. Teemme kuvallista ludehavaintoa vastaan uusintatorjunnan maksutta takuun voimassaoloaikana.

Teemme lämpötorjuntoja ympäri vuoden, myös iltaisin ja viikonloppuisin. Emme peri arkipyhä-, viikonloppu- tai muitakaan lisiä. Toimialueemme on koko Suomi.

Yrityksellämme on voimassa oleva vastuuvakuutus sekä henkilökunnallamme on lain vaatimat, ajantasalla olevat tulityökortit.

 

Jos epäilet että luteet ovat levinneet kotiisi, älä jää miettimään asiaa vaan ota välittömästi yhteyttä Bug Bustersiin. Anna ammattilaisen hoitaa ludeongelma. Unohda myrkyt ja muut poppakonstit, koska niistä ei ole ludetartunnasta mitään apua, vaan päinvastoin. Omalla toiminnallasi voit jopa pahentaa tilannetta! Ongelmaa ei saa lakaista maton alle, koska ludetartunta leviää kulovalkean tavoin eikä luteet katoa itsestään. Pyrimme tulemaan paikanpäälle tuhoamaan luteet niin nopeasti kuin suinkin mahdollista, yleensä jo seuraavana päivänä, myös viikonloppuisin.

 1. Älä hätäänny, tähän on olemassa ratkaisu: Bug Busters - Tehokas lämpötorjunta ®
 2. Tee ludetesti ja ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai soita 010 419 2190
 3. Teemme lämpötorjuntoja ympäri vuoden, myös iltaisin ja viikonloppuisin.
 4. Sovitaan päivä jolloin tulemme tuhoamaan luteet huomaamattomasti.
 5. Nauti kodistasi ilman luteita.

Katso hinnastomme TÄSTÄ!

Jos epäilet että luteet ovat levinneet kotiisi, älä jää miettimään asiaa vaan ota välittömästi yhteyttä Bug Bustersiin. Anna ammattilaisen hoitaa ludeongelma. Unohda myrkyt ja muut poppakonstit, koska omalla toiminnallasi voit jopa pahentaa tilannetta! Ongelmaa ei kannata lakaista maton alle, koska ludetartunta leviää kulovalkean tavoin. Pyrimme tulemaan paikanpäälle tuhoamaan luteet niin nopeasti kuin suinkin mahdollista, yleensä jo seuraavana päivänä, myös viikonloppuisin.

 1. Älä hätäänny, tähän on olemassa ratkaisu: Bug Busters - Tehokas lämpötorjunta ®
 2. Tee ludetesti ja ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai soita 010 419 2190
 3. Teemme lämpötorjuntoja ympäri vuoden, myös iltaisin ja viikonloppuisin.
 4. Sovitaan päivä jolloin tulemme tuhoamaan luteet huomaamattomasti.
 5. Nauti kodistasi ilman luteita.

Katso hinnastomme TÄSTÄ!

Jos epäilet että kesämökilläsi on luteita, älä jää miettimään vaan ota asia vakavasti ja ryhdy tarvittaviin toimenpiteisiin. Luteet saattavat levitä myös kotiisi! Sinun tulee ensin selvittää mahdollisimman hyvin se, ovatko luteet tulleet ihmisten vai lepakoiden mukana.

Jos kyseessä on ihmisen tuoma tuliainen, ota välittömästi yhteyttä Bug Bustersiin. Anna ammattilaisen hoitaa ludeongelma.

Jos luteet ovat tulleet lepakoiden mukana, ensitöikseen kesämökillä pitää tukkia kaikki kolot ja aukot talon rakenteista, jotta lepakot eivät pääse uudelleen välikattoon tai muihin paikkoihin josta luteet leviävät sisätiloihin. Kun tämä on hoidettu, ota meihin yhteyttä. Kesämökeillä lämpötorjunta joudutaan jossain tapauksissa uusimaan tai ottamaan pölytys mukaan apukeinoksi, jos yksi lämpötorjuntakerta ei riitä. Luteet kuolevat siis 100% varmuudella sieltä, mihin riittävä kuumuus yltää. Jos mökillä on lepakoita ne saattavat tuoda ongelman uudelleen talon rakenteisiin ja sisätiloihin.

Luteet voivat levitä kesämökiltäsi omaan kotiisi jos et osaa toimia oikein. Pyrimme tulemaan paikanpäälle tuhoamaan luteet niin nopeasti kuin suinkin mahdollista, yleensä jo seuraavana päivänä, myös viikonloppuisin.

 1. Jos luteita on tullut lepakoiden mukana, tuki kaikki reijät sekä kolot kesämökissäsi, jotta lepakot eivät pääse kattorakenteisiin tuomaan lisää luteita
 2. Älä hätäänny, tähän on olemassa ratkaisu: Bug Busters - Tehokas lämpötorjunta ®
 3. Tee ludetesti ja ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai soita 010 419 2190
 4. Teemme lämpötorjuntoja 24/7/365 vuodessa, myös iltaisin ja viikonloppuisin.
 5. Sovitaan päivä jolloin tulemme tuhoamaan luteet huomaamattomasti.
 6. Nauti kesämökistäsi ilman luteita.

Katso hinnastomme TÄSTÄ!

Jos kotonasi on luteita, niitä on voinut myös kulkeutua autoosi. Kun kotonasi tehdään ludetorjuntaa, älä unohda autoasi. Luteet ovat voineet kulkeutua autoosi tavaroiden tai vaatteiden mukana, joten myös autosi tulisi lämpökäsitellä luteiden varalta. Jos autoa ei käsitellä samaan aikaan huoneiston kanssa, saattavat luteet kulkeutua takaisin kotiisi. Tämän vuoksi olisi erittäin tärkeää, että myös auto käsitellään lämpötorjunnalla samaan aikaan huoneiston kanssa.

Henkilöauton sisälämpötila nostetaan lämpöpisteessämme noin +60c asteiseksi. Tätä lämpöä pidetään yllä noin 2 tuntia jolloin luteet ja niiden munat kuolevat ajoneuvossa.

 1. Älä hätäänny, tähän on olemassa ratkaisu: Bug Busters - Tehokas lämpötorjunta ®
 2. Teemme lämpötorjuntoja 24/7/365 vuodessa, myös iltaisin ja viikonloppuisin.
 3. Sovitaan päivä jolloin tuot ajoneuvosi lämpöpisteeseemme Hyvinkäälle niin tuhoamme luteet ajoneuvostasi.
 4. Lämpötorjunnan jälkeen ajoneuvosi on ludevapaa. Lämpökäsittelyssä menee noin 2-3 tuntia

Katso hinnastomme TÄSTÄ! tai varaa ajoneuvollesi luteiden lämpötorjunta suoraan TÄSTÄ! tai soita 010 419 2190

Henkilöautojen lämpötorjunnalle emme voi myöntää takuuta vaan lämpötorjunta uusitaan tarvittaessa.

Jos ludekanta on levinnyt useaan asuntoon, tulee tehdä kokonaisvaltainen tutkimus ja selvittää kuinka pahasti luteet ovat vallanneet talon. Kutsu meidät paikalle tutkimaan tilanne. Asian selvittämistä ei tule pitkittää, sillä luteet lisääntyvät vauhdilla ja niiden leviäminen tulee pysäyttää välittömästi.

Mitä kauemmin asia jätetään tutkimatta, sen pahemmaksi ludekanta ja kustannukset kasvavat. Myrkkyjen teho on heikentynyt lutikoiden kehittäessä resistenssiä torjunta-aineita vastaan. Kun kemikaaleja ei käytetä, luteet ei leviä asuntoon tai syvemmälle rakenteisiin. Jos luteet ovat jo levinneet moneen eri asuntoon sekä rakenteisiin, silloin kannattaa käyttää sekä lämpötorjuntaa, että pölytystä. Jos ongelmaa ei ratkaista mitä pikimmiten, pahimmassa tapauksessa koko kerrostalo on luteiden valtaama. Teemme lämpötorjuntoja 24/7/365 vuodessa, myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai soita 010 419 2190 

Mikäli hotellihuone on saanut ludetartunnan, ei sitä tule hoitaa yksin. Ongelma on ratkaistava kerralla. Lämpötorjunnan avulla hotellihuoneen vuokraamiseen tulee mahdollisimman lyhyt tauko ja saatte huoneen taas asiakkaiden käyttöön jo seuraavana päivänä. Tuhoamme kaikki luteet, munista aikuisiin yksilöihin yhdessä päivässä. Huomaa, että lämpötorjunnalla säästetään rahaa, koska huonekaluja, kuten sänkyjä ei tarvitse hävittää. Teemme lämpötorjuntoja vuoden jokaisena päivänä, myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai soita 010 419 2190 

Teemme myös luteiden torjuntaa pölyttämällä luonnonmukaisin keinoin, ekologisesti täysin ilman myrkkyjä. Käyttämämme aineet ovat markkinoiden ekologiseimpia aineita jotka eivät sisällä lainkaan vaarallisia myrkkyjä jotka olisivat haitallisia ihmisille tai lemmikkieläimille. Pölytys on tehokkaampaa kuin myrkytys. Myrkkyjen teho on heikentynyt lutikoiden kehittäessä resistenssiä torjunta-aineita vastaan.

Hintamme yhden huoneen pölyttämiselle on 100 EUR käyntikerta + matkakulut Hyvinkää - Asiakaskohde - Hyvinkää (0,62 EUR/km). Lisähuoneet +50 EUR käyntikerta. Pölytys sisältää asiantuntijakäynnin kotonasi, fossiilisen kiviaineen pölytyksen. Käsittelemme käsikäyttöisellä lämmittimellä sänkysi jotta suurin ludepopulaatio saadaan tapettua sängystä. Teemme asiakkaamme kanssa yhteistyötä ja neuvomme tarkasti miten pitää toimia, jotta luteista päästään eroon lopullisesti.

Matkakulut: 0,50 €/km (0,62 EUR (ALV24%)) sisältäen matka-ajan. Matkakulut veloitetaan väliltä Hyvinkää - asiakaskohde - Hyvinkää.

Jos kohteeseen on matkaa yli 300km, perimme 2 x päivärahan (työskentelemme pareittain) á 45 EUR (55,80 EUR (ALV 24%)).

Ennen lämpökäsittelyä käsiteltävästä tilasta tulee irrottaa jalkalistat jotta lämpökäsittely olisi 100% tehokasta. Mikäli sinulla ei ole aikaa itse irrottaa jalkalistoja voimme tehdä sen puolestasi.

Jalkalistojen irrotus 1€/metri (1,24 EUR (ALV24%))

Hintaan sisältyy pistorasioiden irroitus ja takaisin asennus.

Jos et ole täysin varma ludetartunnasta, asiantuntijamme tekevät tarkan ja perusteellisen tarkastuksen kotiisi. Jos kodistasi löytyy luteita ja tilaat tarkistettuun tilaan lämpökäsittelyn meiltä, tarkastusmaksu hyvitetään lämpötorjuntalaskun yhteydessä.

Ludetarkastus: 80 EUR (99,20 EUR (ALV24%))
Matkakulut: 0,50 €/km (0,62 EUR (ALV24%)) sisältäen matka-ajan.

Koska kaikkea irtaimistoa ei voi lämpökäsitellä, tarjoamme myös pakastuspalvelua.

Luteet kuolevat -25C lämpötilassa kolmessa vuorokaudessa , joten voimme pakastaa kuumuutta kestämättömät tavarasi ja varmistaa, että luteet kuolevat munineen myös niistä.

Matkoilta tullessa olisi hyvä myös varmistaa, että luteita ei pääse kotiutumaan matkatavaroiden mukana, joten matkalaukut pitäisi joko saunottaa tai pakastaa.

Hinta: 30 EUR (37,20 EUR (ALV24%)) pakastearkullinen/vrk

Pakastearkun mitat:

Korkeus : 69 cm
Leveys : 120 cm
Syvyys : 51 cm

 

Matkakulut: 0,50 €/km (0,62 EUR (ALV24%)) sisältäen matka-ajan. Veloitetaan ainoastaan yhteen suuntaan.

Jos kohteeseen on matkaa yli 300km, perimme 2 x päivärahan (työskentelemme pareittain) á 45 EUR (55,80 EUR (ALV 24%)).

Kotitalousvähennys on omassa henkilökohtaisessa verotuksessa tehtävä vähennys tietyistä kotitalouden teettämistä töistä. Kotitalousvähennyksen avulla työn ostaminen tulee halvemmaksi

Kotitalousvähennys voidaan myöntää vain luonnolliselle henkilölle, joka teettää kotitaloustöitä, hoitotöitä, asunnon kunnossapitotöitä tai tietotekniikkalaitteiden asennusta. Vähennystä voi saada ainoastaan työn osuudesta – ei siis työssä tarvittavista materiaalikuluista,

Kun ostat työn ennakkoperintärekisteriin merkityltä yritykseltä, saat vähentää 50 % arvonlisäverollisesta työn osuudesta. Vähennettävän määrän omavastuu on 100 euroa kalenterivuodessa. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran. Kotitalousvähennystä voi saada kalenterivuodessa enintään 2 400 euroa/henkilö.

Tuholaisten torjunta asunnossa ja piha-alueella kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin.

Henkilöasiakkaana saat korotonta maksuaikaa laskullesi. Voit maksaa laskun jopa 4 erässä.

Saat laskullesi korotonta maksuaikaa halutessasi jopa 120 päivää. Huomaathan, että saat vielä verotuksessa 50% takaisin maksetusta laskusta kotitalousvähennyksen muodossa.

322,58 EUR (400 EUR (ALV24%)). Lisä-ajoneuvot -25% listahinnasta. 

Voit tilaa ja varata ajoneuvon lämpötorjunnan TÄSTÄ!

Henkilöautojen lämpötorjunnalle emme voi myöntää takuuta vaan lämpötorjunta uusitaan tarvittaessa. Henkilöautossa ei saa olla mitään ylimääräistä tavaraa, jotka eivät kuulu auton varustukseen. Tämä sen vuoksi, että saamme lämpimän ilman kiertämään auton sisätiloissa kunnolla.

Jos autossasi on sellaista tavaraa, jotka eivät sinne normaalisti kuulu, sinun tulee tilata lisäksi pakastuspalvelu jossa nämä tavarat pakastetaan -25c asteessa 3 vuorokauden ajan.

1 huone

650*
lämpötorjunta
lämpötorjunta

Yhden huoneen lämpötorjunta (alle 20 m2 kokoiset huoneet) jossa luteet ja niiden munat kuolevat yli +60c asteen lämpötilassa.

Arvonlisäverollinen hinta 806 EUR (ALV 24%)

Hinta kotitalousvähennyksen jälkeen 325 EUR + alv

Henkilöasiakkaana voit maksaa laskun jopa 4 erässä, korottomalla maksuajalla.

60pv tyytyväisyystakuu!

2 huone

960*
lämpötorjunta
lämpötorjunta

Kahden huoneen lämpötorjunta (alle 20 m2 kokoiset huoneet) jossa luteet ja niiden munat kuolevat +60c asteen lämpötilassa.

Arvonlisäverollinen hinta 1190,40 EUR (ALV 24%)

Hinta kotitalousvähennyksen jälkeen 480 EUR + alv

Henkilöasiakkaana voit maksaa laskun jopa 4 erässä, korottomalla maksuajalla.

60pv tyytyväisyystakuu!

3 huone

1180*
lämpötorjunta
lämpötorjunta

Kolmen huoneen lämpötorjunta (alle 20 m2 kokoiset huoneet) jossa luteet ja niiden munat kuolevat +60c asteen lämpötilassa.

Arvonlisäverollinen hinta 1463,20 EUR (ALV 24%)

Hinta kotitalousvähennyksen jälkeen 590 EUR + alv

Henkilöasiakkaana voit maksaa laskun jopa 4 erässä, korottomalla maksuajalla.

60pv tyytyväisyystakuu!

Suuret tilat

kysy tarjous
kysy tarjous

Suurien huoneiden lämpötorjunta (alle 60 m2 kokoiset huoneet) jossa luteet ja niiden munat kuolevat +60c asteen lämpötilassa. Jos kyseessä on enemmän kuin 3 huonetta tai enemmän kuin 1 huoneisto niin pyydä erikseen TARJOUS!