Hinnasto

Tarjoamme luteiden lämpöhoitoa tehokkaasti, vaivattomasti ja kohtuuhintaan verrattuna myrkytyksiin jotka eivät esimerkiksi tuhoa luteiden munia jolloin ludeongelma uusiutuu myrkytystä käyttämällä. Lämpökäsittely on nopeaa, ympäristöystävällistä, ekologista sekä edullista verrattuna muihin toimenpiteisiin. Menetelmäämme käyttämällä huonekaluja ei tarvitse hävittää lainkaan. Näin säästää rahaa kun menetelmämme tuhoaa varmasti kaikki luteet sekä luteiden munat yhdellä kertaa. Lämpötorjuntamme onnistumisprosentti on 97% jolloin vain harvoissa tapauksissa joudutaan tekemään takuukäsittely!

Tuholaisten torjunta asunnossa ja piha-alueella kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin. Kun ostat työn ennakkoperintärekisteriin merkityltä yritykseltä, kuten Bug Bustersilta, saat vähentää 50 % arvonlisäverollisesta työn osuudesta. Referenssikartta

Ludeongelman taattu ratkaisu alkaen 750 EUR + alv Olemme kilpailijoitamme noin -20% edullisempi.

Henkilöasiakkaana saat 37 päivää korotonta maksuaikaa laskullesi. Maksat laskun 2 erässä. Ensimmäisen laskun (50%) eräpäivä on 7 päivää työsuoritteesta ja seuraava lasku (50%) 30 päivän päästä ensimmäisen laskun eräpäivästä.

Annamme lämpötorjunnalle 60 pv tyytyväisyystakuun. Suoritamme lämpötorjunnan uudelleen jos asiakas todistettavasti osoittaa ensimmäisen lämpötorjunnan epäonnistuneen.

Huomaathan, että teemme lämpötorjuntoja ympäri vuoden, myös iltaisin ja viikonloppuisin. Toimialueemme on koko Suomi.

Yrityksellämme on voimassa oleva vastuuvakuutus sekä henkilökunnallamme on lain vaatimat, ajantasalla olevat tulityökortit.

Voit halutessasi tehdä luteiden lämpötorjunnasta varauksen & tilauksen suoraan varauskalenterissamme.

Edullisimmat hinnat! Kannattaa vertailla hintoja!

Jos epäilet että luteet ovat levinneet kotiisi, älä jää miettimään asiaa vaan ota välittömästi yhteyttä Bug Bustersiin. Anna ammattilaisen hoitaa ludeongelma. Unohda myrkyt ja muut poppakonstit, koska niistä ei ole ludetartunnasta mitään apua, vaan päinvastoin. Omalla toiminnallasi voit jopa pahentaa tilannetta! Ongelmaa ei saa lakaista maton alle, koska ludetartunta leviää kulovalkean tavoin eikä luteet katoa itsestään. Pyrimme tulemaan paikanpäälle tuhoamaan luteet niin nopeasti kuin suinkin mahdollista, yleensä jo seuraavana päivänä, myös viikonloppuisin.

 1. Älä hätäänny, tähän on olemassa ratkaisu: Bug Busters - Tehokas lämpötorjunta
 2. Tee ludetesti ja ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella
 3. Teemme lämpötorjuntoja ympäri vuoden, myös iltaisin ja viikonloppuisin.
 4. Sovitaan päivä jolloin tulemme tuhoamaan luteet huomaamattomasti.
 5. Nauti kodistasi ilman luteita.

Katso hinnastomme TÄSTÄ!

Jos epäilet että luteet ovat levinneet kotiisi, älä jää miettimään asiaa vaan ota välittömästi yhteyttä Bug Bustersiin. Anna ammattilaisen hoitaa ludeongelma. Unohda myrkyt ja muut poppakonstit, koska niistä ei ole ludetartunnasta mitään apua, vaan päinvastoin. Omalla toiminnallasi voit jopa pahentaa tilannetta! Ongelmaa ei saa lakaista maton alle, koska ludetartunta leviää kulovalkean tavoin. Pyrimme tulemaan paikanpäälle tuhoamaan luteet niin nopeasti kuin suinkin mahdollista, yleensä jo seuraavana päivänä, myös viikonloppuisin.

 1. Älä hätäänny, tähän on olemassa ratkaisu: Bug Busters - Tehokas lämpötorjunta
 2. Tee ludetesti ja ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella
 3. Teemme lämpötorjuntoja ympäri vuoden, myös iltaisin ja viikonloppuisin.
 4. Sovitaan päivä jolloin tulemme tuhoamaan luteet huomaamattomasti.
 5. Nauti kodistasi ilman luteita.

Katso hinnastomme TÄSTÄ!

Jos epäilet että kesämökilläsi on luteita, älä jää miettimään vaan ota asia vakavasti ja ryhdy tarvittaviin toimenpiteisiin. Sinun tulee ensin selvittää mahdollisimman hyvin se, ovatko luteet tulleet ihmisten vai lepakoiden mukana.

Jos kyseessä on ihmisen tuoma tuliainen, ota välittömästi yhteyttä Bug Bustersiin. Anna ammattilaisen hoitaa ludeongelma.

Jos luteet ovat tulleet lepakoiden mukana, ensitöikseen kesämökillä pitää tukkia kaikki kolot ja aukot talon rakenteista, jotta lepakot eivät pääse uudelleen välikattoon tai muihin paikkoihin josta luteet leviävät sisätiloihin. Kun tämä on hoidettu, ota meihin yhteyttä.  Jos luteita on syvällä katorakenteissa esim. tuulensuojalevyn päällä, kannattaa valita lämpötorjunnalle mahdollisimman kuuma kesäpäivä jolloin aurinko hoitaa oman osansa katon ulkopuolelta. Joskus lämpötorjunta joudutaan uusimaan tai ottamaan myrkytys mukaan apukeinoksi, jos yksi lämpötorjuntakerta ei riitä. Luteet kuolevat siis 100% varmuudella sieltä, mihin riittävä kuumuus yltää.

Unohda myrkyt ja muut poppakonstit, koska niistä ei ole ludetartunnasta mitään apua, vaan päinvastoin. Omalla toiminnallasi voit jopa pahentaa tilannetta! Ongelmaa ei myöskään saa lakaista maton alle, koska ludetartunta leviää kulovalkean tavoin. Pyrimme tulemaan paikanpäälle tuhoamaan luteet niin nopeasti kuin suinkin mahdollista, yleensä jo seuraavana päivänä, myös viikonloppuisin.

 1. Jos luteita on tullut lepakoiden mukana, tuki kaikki reijät sekä kolot kesämökissäsi, jotta lepakot eivät pääse kattorakenteisiin tuomaan lisää luteita
 2. Älä hätäänny, tähän on olemassa ratkaisu: Bug Busters - Tehokas lämpötorjunta
 3. Tee ludetesti ja ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella
 4. Teemme lämpötorjuntoja 24/7/365 vuodessa, myös iltaisin ja viikonloppuisin.
 5. Sovitaan päivä jolloin tulemme tuhoamaan luteet huomaamattomasti.
 6. Nauti kesämökistäsi ilman luteita.

Katso hinnastomme TÄSTÄ!

Jos kotonasi on luteita, niitä on voinut myös kulkeutua ajoneuvoosi. Kun kotonasi tehdään ludetorjuntaa, älä unohda autoasi. Luteet ovat voineet kulkeutua autoosi tavaroiden tai vaatteiden mukana, joten myös ajoneuvo tulisi lämpökäsitellä luteiden varalta. Jos ajoneuvoa ei käsitellä samaan aikaan huoneiston kanssa, saattavat luteet kulkeutua takaisin kotiisi. Tämän vuoksi olisi erittäin tärkeää, että myös ajoneuvo käsitellään lämpötorjunnalla samaan aikaan huoneiston kanssa.

Ajoneuvon sisälämpötila nostetaan lämpöpisteessämme noin +60c asteiseksi. Tätä lämpöä pidetään yllä noin 2 tuntia jolloin luteet ja niiden munat kuolevat ajoneuvossa.

 1. Älä hätäänny, tähän on olemassa ratkaisu: Bug Busters - Tehokas lämpötorjunta
 2. Teemme lämpötorjuntoja 24/7/365 vuodessa, myös iltaisin ja viikonloppuisin.
 3. Sovitaan päivä jolloin tuot ajoneuvosi lämpöpisteeseemme Hyvinkäälle niin tuhoamme luteet ajoneuvostasi.
 4. Lämpötorjunnan jälkeen ajoneuvosi on ludevapaa. Lämpökäsittelyssä menee noin 2-3 tuntia

Katso hinnastomme TÄSTÄ! tai varaa ajoneuvollesi luteiden lämpötorjunta suoraan TÄSTÄ!

Jos ludekanta on levinnyt useaan asuntoon, tulee tehdä kokonaisvaltainen tutkimus ja selvittää kuinka pahasti luteet ovat vallanneet talon. Kutsu meidät paikalle tutkimaan tilanne. Asian selvittämistä ei tule pitkittää, sillä luteet lisääntyvät vauhdilla ja niiden leviäminen tulee pysäyttää välittömästi.

Mitä kauemmin asia jätetään tutkimatta, sen pahemmaksi ludekanta ja kustannukset kasvavat. Myrkytystä ei kannata käyttää kuin vasta hätätilanteessa koska myrkytys EI tapa luteiden munia. Jos luteet ovat jo levinneet moneen eri asuntoon sekä rakenteisiin, silloin kannattaa käyttää sekä lämpötorjuntaa, että myrkytystä. Jos ongelmaa ei ratkaista mitä pikimmiten, pahimmassa tapauksessa koko kerrostalo on luteiden valtaama. Teemme lämpötorjuntoja 24/7/365 vuodessa, myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Ota meihin yhteyttä, niin hoidetaan ludeongelma kerralla kuntoon.

SOITA 010 419 2190

 

Mikäli hotellihuone on saanut ludetartunnan, ei sitä tule hoitaa yksin. Ongelma on ratkaistava kerralla. Lämpötorjunnan avulla hotellihuoneen vuokraamiseen tulee mahdollisimman lyhyt tauko ja saatte huoneen taas asiakkaiden käyttöön jo seuraavana päivänä. Tuhoamme kaikki luteet, munista aikuisiin yksilöihin yhdessä päivässä. Huomaa, että lämpötorjunnalla säästetään rahaa, koska huonekaluja, kuten sänkyjä ei tarvitse hävittää. Teemme lämpötorjuntoja vuoden jokaisena päivänä, myös iltaisin ja viikonloppuisin.

SOITA 010 419 2190

 

Jos kotoasi on löytynyt turkiskuoriaisia, etkä pääse niistä itse eroon, niin suosittelemme sinulle Bug Bustersin lämpötorjuntaa. Turkiskuoriaiset kuolevat noin +70c asteessa. Tilaa palvelumme, niin pääset turkiskuoriaisesta kerralla eroon. Käsittelemme kaikki vaatteesi lämpötorjunnalla, kuumennamme huoneen yli +70c asteiseksi, puhdistamme vaatekaapit sekä tiivistämme esimerkiksi jalkalistojen raot jotta niitä ei pääse tulemaan uudelleen huoneistoosi esimerkiksi naapurihuoneistosta. Pyrimme tulemaan paikanpäälle tuhoamaan turkiskuoriaiset niin nopeasti kuin suinkin mahdollista, yleensä jo seuraavana päivänä, myös viikonloppuisin.

 1. Älä hätäänny, tähän on olemassa ratkaisu: Bug Busters - Tehokas lämpötorjunta
 2. Ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai soita päivystysnumeroomme 010 419 2190
 3. Teemme lämpötorjuntoja ympäri vuoden, myös iltaisin ja viikonloppuisin.
 4. Sovitaan päivä jolloin tulemme tuhoamaan turkiskuoriaiset huomaamattomasti.
 5. Nauti kodistasi ilman turkiskuoriaisia.

Katso hinnastomme TÄSTÄ!

Ennen lämpökäsittelyä käsiteltävästä tilasta tulee irrottaa jalkalistat jotta lämpökäsittely olisi 100% tehokasta. Mikäli sinulla ei ole aikaa itse irrottaa jalkalistoja voimme tehdä sen puolestasi.

Jalkalistojen irrotus 1€/metri (1,24 EUR (ALV24%))

Hintaan sisältyy pistorasioiden irroitus ja takaisin asennus.

HUOM: Listat ovat välillä niin tiukasti kiinni, että ne eivät lähde muutoin kun hajottamalla irti. Bug Busters ei vastaa mahdollisesti hajonneista listoista.

Jos et ole täysin varma ludetartunnasta, asiantuntijamme tekevät tarkan ja perusteellisen tarkastuksen kotiisi.

Ludetarkastus: 80 EUR (99,20 EUR (ALV24%))

Koska kaikkea irtaimistoa ei voi lämpökäsitellä, tarjoamme myös pakastuspalvelua.

Luteet kuolevat -20C® lämpötilassa kolmessa vuorokaudessa , joten voimme pakastaa kuumuutta kestämättömät tavarasi ja varmistaa että luteet kuolevat munineen myös niistä.

Matkoilta tullessa olisi hyvä myös varmistaa että luteita ei pääse kotiutumaan matkatavaroiden mukana , joten matkalaukut pitäisi joko saunottaa tai pakastaa.

Hinta: 30 EUR (37,20 EUR (ALV24%)) pakastearkullinen/vrk

Matkakulut: 0,50 €/km (0,62 EUR (ALV24%)) sisältäen matka-ajan. Veloitetaan ainoastaan yhteen suuntaan. Jos kohteeseen on matkaa yli 200km, perimme 2 x päivärahan á 45 EUR (55,80 EUR (ALV 24%)).

Kotitalousvähennys on omassa henkilökohtaisessa verotuksessa tehtävä vähennys tietyistä kotitalouden teettämistä töistä. Kotitalousvähennyksen avulla työn ostaminen tulee halvemmaksi

Kotitalousvähennys voidaan myöntää vain luonnolliselle henkilölle, joka teettää kotitaloustöitä, hoitotöitä, asunnon kunnossapitotöitä tai tietotekniikkalaitteiden asennusta. Vähennystä voi saada ainoastaan työn osuudesta – ei siis työssä tarvittavista materiaalikuluista,

Kun ostat työn ennakkoperintärekisteriin merkityltä yritykseltä, saat vähentää 50 % arvonlisäverollisesta työn osuudesta. Vähennettävän määrän omavastuu on 100 euroa kalenterivuodessa. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran. Kotitalousvähennystä voi saada kalenterivuodessa enintään 2 400 euroa/henkilö.

Tuholaisten torjunta asunnossa ja piha-alueella kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin.

Henkilöasiakkaana saat korotonta maksuaikaa laskullesi. Maksat laskun 2 erässä. Ensimmäisen laskun (50%) eräpäivä on 7 päivää työsuoritteesta ja seuraava lasku (50%) 30 päivän päästä ensimmäisen laskun eräpäivästä.

Saat laskullesi korotonta maksuaikaa 37 päivää. Huomaathan, että saat vielä verotuksessa 50% takaisin maksetusta laskusta kotitalousvähennyksen muodossa.

322,58 EUR (400 EUR (ALV24%)). Lisä-ajoneuvot -25% listahinnasta. Voimme imuroida ajoneuvosi lämpökäsittelyn jälkeen hintaan 20 EUR (24.80 EUR (ALV24%)).

Voit tilaa ja varata ajoneuvon lämpötorjunnan TÄSTÄ!

1 huone

750*
lämpötorjunta
lämpötorjunta

Yhden huoneen lämpötorjunta (alle 20 m2 kokoiset huoneet) jossa luteet ja niiden munat kuolevat +60c asteen lämpötilassa.

Arvonlisäverollinen hinta 930 EUR (ALV 24%)

Hinta kotitalousvähennyksen jälkeen 375 EUR + alv

Henkilöasiakkaana voit maksaa laskun 2 erässä! Korotonta maksuaikaa jopa 37 pv

60pv tyytyväisyystakuu!

Varaa tästä

2 huone

1060*
lämpötorjunta
lämpötorjunta

Kahden huoneen lämpötorjunta (alle 20 m2 kokoiset huoneet) jossa luteet ja niiden munat kuolevat +60c asteen lämpötilassa.

Arvonlisäverollinen hinta 1314,40 EUR (ALV 24%)

Hinta kotitalousvähennyksen jälkeen 530 EUR + alv

Henkilöasiakkaana voit maksaa laskun 2 erässä! Korotonta maksuaikaa jopa 37 pv

60pv tyytyväisyystakuu!

Varaa tästä

3 huone

1280*
lämpötorjunta
lämpötorjunta

Kolmen huoneen lämpötorjunta (alle 20 m2 kokoiset huoneet) jossa luteet ja niiden munat kuolevat +60c asteen lämpötilassa.

Arvonlisäverollinen hinta 1587,20 EUR (ALV 24%)

Hinta kotitalousvähennyksen jälkeen 640 EUR + alv

Henkilöasiakkaana voit maksaa laskun 2 erässä! Korotonta maksuaikaa jopa 37 pv

60pv tyytyväisyystakuu!

Varaa tästä

Suuret tilat

kysy tarjous
kysy tarjous

Suurien huoneiden lämpötorjunta (alle 60 m2 kokoiset huoneet) jossa luteet ja niiden munat kuolevat +60c asteen lämpötilassa. Jos kyseessä on enemmän kuin 3 huonetta tai enemmän kuin 1 huoneisto niin pyydä erikseen TARJOUS!