Hinnasto

LUDETORJUNTA HINNASTO

Tarjoamme luteiden lämpötorjuntoja ympäri vuoden, vaivattomasti sekä kohtuuhintaan. Lämpökäsittely on nopeaa, ympäristöystävällistä, ekologista sekä edullista verrattuna muihin toimenpiteisiin.

Menetelmäämme käyttämällä huonekaluja ei tarvitse hävittää lainkaan. Näin säästää rahaa, kun menetelmämme tuhoaa varmasti kaikki luteet sekä kaikki niiden kehitysvaiheet yhdellä kertaa.

Tilaajavastuu
Hoidamme kaikki meille kuuluvat velvoitteet.

Tuholaisten torjunta asunnossa ja piha-alueella kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin. Kun ostat työn ennakkoperintärekisteriin merkityltä yritykseltä, saat vähentää 50 % arvonlisäverollisesta työn osuudesta.

Luteiden poisto alkaen 806 EUR sisältäen ALV24%. Ajankohdasta riippumatta aina sama hinta.

Henkilöasiakkaana saat 120 päivää korotonta maksuaikaa laskullesi. Voit maksaa laskun jopa 4 erässä, korottomalla maksuajalla.

Teemme lämpötorjuntoja ympäri vuoden, myös iltaisin ja viikonloppuisin. Emme peri arkipyhä-, viikonloppu- tai muitakaan lisiä. Toimialueemme on koko Suomi.

Yrityksellämme on voimassa oleva vastuuvakuutus sekä henkilökunnallamme on lain vaatimat, ajantasalla olevat tulityökortit.

1 huoneen lämpötorjunta.

806 EUR (sisältäen ALV24%)

Alle 20m2 kokoiset huoneet

2 huoneen lämpötorjunta.

1 190,40 EUR (sisältäen ALV24%)

Alle 20m2 kokoiset huoneet

3 huoneen lämpötorjunta.

1 463,20 EUR (sisältäen ALV24%)

Alle 20m2 kokoiset huoneet

Suuret tilat tai useampi huone.

pyydä tarjous myynnistämme.
Suurien huoneiden lämpötorjunta (alle 60 m2 kokoiset huoneet) jossa luteet ja niiden munat kuolevat +60c asteen lämpötilassa. Jos kyseessä on enemmän kuin 3 huonetta, suurempi kuin 60 m3 tila tai enemmän kuin 1 huoneisto niin pyydä erikseen TARJOUS! Soita myyntiimme numeroon 010 419 2190 tai lähetä viestiä.

Tarjoukset taloyhtiöille, isännöitsijöille sekä huoltoyhtiöille. Teemme suurempia torjuntoja taloyhtiöissä tehokkaasti, luotettavasti sekä erittäin kilpailukykyisillä hinnoilla.

[+] Koko talon, rapun tai linjaston ludetorjunta.
[+] Suunnittelu, kustannusarvio, raportointi sekä aikataulutus.
[+] Ludeongelman laajuuden määrittely
[+] Avaimien hallinta, huoneistojen laputukset, ohjeet sekä raportointi kuuluu tarjottuun hintaan.
Pyydä tarjous myynti(at)bugbusters.fi tai
soita 010 419 2190

Huomaathan, että hintamme sisältävät arvonlisäveron. Moni yritys ilmoittaa hintansa ilman ALV:ta.

Saat lämpötorjunnalle 60 päivän tyytyväisyystakuun!

Henkilöasiakkaana saat halutessasi 120 päivää korotonta maksuaikaa laskullesi. Voit maksaa laskun jopa 4 erässä, korottomalla maksuajalla.

Muistaa hyödyntää kotitalous- vähennys verotuksessasi. Kun ostat työn ennakkoperintärekisteriin merkityltä yritykseltä, saat vähentää 50 % arvonlisäverollisesta työn osuudesta. Vähennettävän määrän omavastuu on 100 euroa kalenterivuodessa. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran. Kotitalousvähennystä voi saada kalenterivuodessa enintään 2 400 euroa/henkilö.