Ludetorjunta

LÄMPÖTORJUNTA VAI MYRKYTYS?

Jos harkitset lämpötorjunnan sijaan luteiden myrkyttämistä, muista, että myrkkyjä käytettäessä joudut elämään luteiden kanssa viikkoja, pahimmassa tapauksessa jopa kuukausia sekä olemaan luteiden syöttinä. Myrkytystä käyttämällä joudut myös hävittämään huonekalujasi.

Luteiden lämpötorjunnalla niistä päästään eroon päivässä lopullisesti. Bug Busters on edelläkävijä myrkyttömässä tuholaistorjunnassa. Suurimmat tuholaistorjuntayrityksetkin ovat siirtymässä Bug Bustersin käyttämään ekologiseen lämpötorjuntaan, koska he ovat huomanneet myrkkyjen tehottomuuden käytännössä. Myrkkyjen teho on heikentynyt lutikoiden kehittäessä resistenssiä torjunta-aineita vastaan.

ONGELMAT KOTIKONSTEIN TEHTÄVÄSSÄ LUTEIDEN TORJUNNASSA

Luteiden torjunta on vaikeaa, ellei jopa mahdotonta kotikonstein. Yksittäisiä luteita voi tuhota hyönteismyrkyn avulla, sängyn voi hävittää ja vuodevaatteet pestä korkeassa lämpötilassa. Luteet kuolevat n. -20 asteen pakkasessa, ja vastaavasti lämpökäsittelyssä +60-70 asteessa. Luteiden monet piilopaikat vaikeuttavat kotikonstein tehtävää luteiden torjuntaa.

Usein asuntoon levitettävät kuluttajakäyttöön tarkoitetut torjunta-aineet ajavat luteet hetkeksi piiloon, jolloin ongelmaa vain siirretään eteenpäin. Tästä syystä tehokkain ja suositeltavin keino onkin ottaa heti yhteyttä tuholaistorjuntaa tekevään yritykseen.

LUTEET OVAT SELVIYTYMISEN MESTAREITA

Luteet selviävät jopa 8 kuukautta ilman ravintoa, tämä hankaloittaa luteiden torjuntaa entisestään koska varmuutta torjunnan onnistumisesta on vaikea saada. Onko luteet onnistuttu todella hävittämään vai ovatko ne menneet vain hetkeksi muualle piiloon. Kerros- ja rivitalossa yksittäisessä asunnossa kotikonstein tehtävät torjunnat ajavat luteet helposti naapuriin pahentaen tilannetta. Tästä syystä varsinkin kerrostaloissa lude ongelmasta on suositeltavaa kertoa mahdollisimman nopeasti isännöitsijälle, jotta kaikki asunnot saadaan käsiteltyä saman aikaisesti.

LUTEIDEN TORJUNTA

Jos luteet ovat jo päässeet kotiisi, niistä ei pääse eroon kotikonstein, vaan torjuntaan tulee käyttää aina ammattilaista. Luteita torjutaan usealla eri tavalla: pakastaminen, saunottaminen, myrkytys, pölytys sekä lämpötorjunta.

Luteiden lämpötorjunta on luontoystävällistä, turvallista sekä nopeaa ja se tappaa luteen varmasti munasta aikuiseen yksilöön yhdellä käsittelykerralla. Koska olemme varmoja ja ylpeitä ammattitaidostamme, voimme antaa lämpötorjunnallemme 60 pv takuun.

Ensimmäisen lämpötorjunnan onnistumisprosenttimme on huikeat 99% ja takuukäsittelyn jälkeen täydet 100%. Vuonna 2018 olemme joutuneet toistamaan lämpötorjunnan takuukäsittelynä ainoastaan 2 kertaa.

Bug Bustersin takuukäsittelyt

VuosiTakuukäsittely
20164 kpl
20175 kpl
20182 kpl