Luteiden torjuntaa kesämökeille

Jos epäilet että kesämökilläsi on luteita, älä jää miettimään vaan ota asia vakavasti ja ryhdy tarvittaviin toimenpiteisiin. Luteet saattavat levitä myös kotiisi! Sinun tulee ensin selvittää mahdollisimman hyvin se, ovatko luteet tulleet ihmisten vai lepakoiden mukana.

Jos kyseessä on ihmisen tuoma tuliainen, ota välittömästi yhteyttä Bug Bustersiin. Anna ammattilaisen hoitaa ludeongelma pois päiväjärjestyksestä.

Jos luteet ovat tulleet lepakoiden mukana, ensitöikseen kesämökillä pitää tukkia kaikki kolot ja aukot talon rakenteista, jotta lepakot eivät pääse uudelleen välikattoon tai muihin paikkoihin josta luteet leviävät sisätiloihin. Kun tämä on hoidettu, ota meihin yhteyttä. Kesämökeillä lämpötorjunta joudutaan jossain tapauksissa uusimaan tai ottamaan pölytys mukaan apukeinoksi, jos yksi lämpötorjuntakerta ei riitä. Luteet kuolevat siis 100% varmuudella sieltä, mihin riittävä kuumuus yltää. Jos mökillä on lepakoita ne saattavat tuoda ongelman uudelleen talon rakenteisiin ja sisätiloihin.

Luteet voivat levitä kesämökiltäsi omaan kotiisi jos et osaa toimia oikein. Pyrimme tulemaan paikanpäälle tuhoamaan luteet niin nopeasti kuin suinkin mahdollista, yleensä jo seuraavana päivänä, myös viikonloppuisin.

  1. Jos luteita on tullut lepakoiden mukana, tuki kaikki reijät sekä kolot kesämökissäsi, jotta lepakot eivät pääse kattorakenteisiin tuomaan lisää luteita
  2. Hanki lepakoiden karkottimia sekä pönttöjä, jotta lepakot pysyvät poissa talon rakenteista. 
  3. Älä hätäänny, tähän on olemassa ratkaisu: Bug Busters – Tehokas lämpötorjunta ®
  4. Ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai soita 010 419 2190
  5. Jos epäröit, voit aina soittaa neuvontapalveluumme  0600 96 669, josta saat asiantuntevia neuvoja.
  6. Teemme lämpötorjuntoja 24/7/365 vuodessa, myös iltaisin ja viikonloppuisin.
  7. Sovitaan päivä jolloin tulemme tuhoamaan luteet huomaamattomasti.
  8. Nauti kesämökistäsi ilman luteita.

Lämpökäsittelyn hinnat alkaen 806 EUR (ALV 24%). Katso hinnastomme TÄSTÄ!