Luteiden torjuntaa taloyhtiöille

Jos ludekanta on levinnyt useaan asuntoon, tulee tehdä kokonaisvaltainen tutkimus ja selvittää kuinka pahasti luteet ovat vallanneet talon. Kutsu meidät paikalle tutkimaan tilanne. Asian selvittämistä ei tule pitkittää, sillä luteet lisääntyvät vauhdilla ja niiden leviäminen tulee pysäyttää välittömästi.

Mitä kauemmin asia jätetään tutkimatta, sen pahemmaksi ludekanta ja kustannukset kasvavat. Myrkkyjen teho on heikentynyt lutikoiden kehittäessä resistenssiä torjunta-aineita vastaan. Kun kemikaaleja ei käytetä, luteet ei leviä asuntoon tai syvemmälle rakenteisiin. Jos luteet ovat jo levinneet moneen eri asuntoon sekä rakenteisiin, silloin kannattaa käyttää sekä lämpötorjuntaa, että pölytystä. Jos ongelmaa ei ratkaista mitä pikimmiten, pahimmassa tapauksessa koko kerrostalo on luteiden valtaama. Teemme lämpötorjuntoja 24/7/365 vuodessa, myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Olemme tehneet luteiden torjuntaa onnistuneesti kokonaisissa rappukäytävissä, joten meillä on kokemusta siitä, mitä taloyhtiössä tulee tehdä, jotta lutikoiden leviäminen saadaan haltuun ja lopulta tuhottua joka ikisen munan sekä luteen.

Ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai soita 010 419 2190