Luteiden tuhoaminen lämmöllä

LUTEET KUOLEVAT LÄMMÖSSÄ

TEEMME LUTEIDEN ELINYMPÄRISTÖSTÄ KUOLETTAVAN LÄMMÖN AVULLA!

Lämpötorjunnan tehokkuus on aivan omaa luokkaansa verrattuna vaarallisiin myrkkyihin. Menetelmällämme tuhoamme luteet ja niiden munat yhdessä päivässä. Ja mikä parasta, täysin ilman myrkkyjä!

Huoneilma sekä kaikkien materiaalien lämpötila nostetaan yli +70c asteiseksi noin 2-4 tunniksi, jolloin huoneesta kuolevat luteiden kaikki kehitysasteet, myös luteiden munat. Lämpötorjuntaa käyttämällä et joudu hävittämään huonekalujasi ja tekstiileitäsi toisin kuin myrkytysmenetelmää käyttäessä. Näin säästät huomattavasti rahaa!

LUDETORJUNTA LÄMMÖLLÄ VAI LUDETORJUNTA MYRKYLLÄ?

Jos harkitset lämpötorjunnan sijaan luteiden myrkyttämistä, muista, että myrkkyjä käytettäessä joudut elämään luteiden kanssa viikkoja, pahimmassa tapauksessa jopa kuukausia. Myrkytystä käyttämällä joudut myös hävittämään huonekalujasi. Luteiden lämpötorjunnalla niistä päästään eroon päivässä lopullisesti. Lämpötorjunnassa kertakäsittely riittää.

JOS LUTEET OVAT JO KODISSASI

Jos luteet ovat jo päässeet kotiisi, niistä ei pääse eroon kotikonstein, vaan torjuntaan tulee käyttää ammattilaista. Luteita torjutaan kolmella eri tavalla: pakastaminen, myrkytys sekä lämpötorjunta, joka tuhoaa aikuiset luteet ja niiden kaikki kehitysasteet yhdellä käsittelykerralla. Lämpötorjunnan etuja ovat mm. myrkyttömyys, nopeus (kestää vain päivän) sekä kustannustehokkuus koska huonekaluja ei tarvitse hävittää. Pakastamista käytetään esimerkiksi herkän elektroniikan käsittelyyn jos elektroniikkaa ei voi lämpökäsitellä.

Lämpötorjunnan tehokkuus on aivan omaa luokkaansa verrattuna muihin torjunta-tapoihin. Menetelmällämme tuhoamme luteet ja niiden munat yhdessä päivässä. Ja mikä parasta, täysin ilman myrkkyjä! 
Hinnat alkaen 806 EUR sisältäen ALV24%. Olemme kilpailijoitamme noin -20% edullisempia.

Henkilöasiakkaana voit maksaa laskun jopa 4 erässä (120 päivää korotonta maksuaikaa). Koska olemme varmoja ja ylpeitä ammattitaidostamme, annamme lämpötorjunnallemme 60 pv laatutakuun.

Asiakaskokemus 4.7/5.0 tähteä 

BUG BUSTERS – SUOMEN JOHTAVA LUTEIDEN TORJUJA

Ensimmäisen lämpötorjunnan onnistumisprosenttimme on huikeat 99% ja takuukäsittelyn jälkeen täydet 100%. Vuonna 2018 olemme joutuneet toistamaan lämpötorjunnan takuukäsittelynä ainoastaan 2 kertaa.

Tehokkuutemme on huippuluokkaa ja palvelukonseptimme on viritetty huippuunsa, jotta toimintamme olisi mahdollisimman tehokasta. Tämä näkyy erityisesti vasteajoissa, lämpötorjuntojen onnistumisissa sekä tietenkin edullisina hintoina kilpailijoihimme nähden verrattuna.