Miksi valita meidät?

Miksi valita meidät monien tuholaistorjujien joukosta?

Bug Busters on luotettava kumppani, joka tekee parhaansa asiakkaan ludeongelman ratkaisemiseksi. Työn ollessa erittäin vastuullista haluamme varmistaa, että asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen palvelun alusta loppuun saakka.

Keskitymme kerrallaan vain yhteen asiakkaaseen ja teemme työmme perusteellisesti vaikka se olisikin välillä raskasta ja epämukavaa, kuumuuden ollessa lähes +80c lämpötorjuttavissa tiloissa. Laatu on meille kaikki kaikessa sekä kunnia-asia, joten otamme jokaisen asiakkaan tarpeet sekä vaatimukset yksilöllisesti huomioon eri asiakaskohteissa.

Pystymme vastaamaan puhelimeen lähes aina riippumatta kellonajasta, ja jos emme juuri silloin voi vastata soitamme nopeasti takaisin. Myös sähköposteihin vastaamme ripeästi, alle vuorokaudessa viestin saapumisesta. Ymmärrämme että kun apuamme tarvitaan, tilanne on usein henkisesti erittäin raskas ja osaamme suhtautua asiakkaan hätään sen vaatimalla tavalla.

Erotumme joukosta erittäin joustavalla sekä nopealla palvelulla. Tulemme tekemään lämpötorjunnan yleensä päivän tai kahden päästä asiakkaan tilauksesta. 

Pyrimme siihen, että asiakkaallamme on mahdollisimman vähän vaivaa ja tehtävää luteiden torjunnassa. Me lämpökäsittelemme kaikki huoneessa olevat tavarat joten mitään ei tarvitse heittää pois. Asiakas säästää  stressaavassa tilanteessa hermoja sekä etenkin aikaa ja vaivaa tilaamalla meidät ja palvelumme kotiinsa. Valitsemalla meidät, voit olla varma, että työ on tehty parhaalla mahdollisella tavalla. Olemme ylpeitä sekä yrityksestämme, että tarjoamistamme palveluista.  Pystymme venymään ja joustamaan kaikin tavoin ja kun yrityksemme kunnia on kyseessä, teemme kaikkemme, jotta asiakkaamme olisivat tyytyväisiä saamaansa palveluun. Asiakkaan tyytyväisyys on meille sydämen asia.

Yrityksen johto sekä työntekijät

Jari Laaksonen / Asiantuntija / Yrittäjä
Jari Laaksonen / Asiantuntija
Yrittäjä
Eeva Väisänen / Asiantuntija / Yrittäjä
Eeva Väisänen / Asiantuntija
Yrittäjä

Huomaathan myös sen, että meillä on erittäin kilpailukykyiset hinnat. Olemme noin -20% kilpailijoitamme edullisempi. Luteiden poisto alkaen 806 EUR sisältäen arvonlisäveron.

Yrityksellämme on voimassa oleva vastuuvakuutus sekä henkilökunnallamme on lain vaatimat, ajantasalla olevat tulityökortit. Olemme tehneet satoja onnistuneita lämpötorjuntoja pitkin Suomea. Tästä voit katsoa viimeaikaiset lämpötorjuntakohteemme.