Luteiden torjunta

Tuhoamme luteet ekologisesti lämmön avulla!

Lämpötorjunnan tehokkuus on aivan omaa luokkaansa verrattuna muihin torjunta tapoihin. Luteiden lämpötorjunnalla tuhoamme luteet, nymfit sekä luteiden munat yhdessä päivässä. Ja mikä parasta, täysin ilman myrkkyjä!

Huoneilma sekä kaikkien materiaalien lämpötila nostetaan yli +70c asteiseksi noin 2-4 tunniksi, jolloin huoneesta kuolevat luteiden kaikki kehitysasteet, myös luteiden munat. Lämpötorjuntaa käyttämällä et joudu hävittämään huonekalujasi tai tekstiilejäsi. Annamme lämpötorjunnallemme 60pv takuun.

Lämpötorjunta alkaen 650 EUR (ALV0%). Katso tarkempi hinnasto tästä!

Lude torjunta ekologisesti pölyttämällä (vastaa myrkytyksiä ilman myrkkyjä)

Teemme myös luteiden torjuntaa pölyttämällä luonnonmukaisin keinoin, ekologisesti täysin ilman myrkkyjä. Käyttämämme aineet ovat markkinoiden ekologiseimpia aineita jotka eivät sisällä lainkaan vaarallisia myrkkyjä jotka olisivat haitallisia ihmisille tai lemmikkieläimille. Pölytys on tehokkaampaa kuin myrkytys. Myrkkyjen teho on heikentynyt lutikoiden kehittäessä resistenssiä torjunta-aineita vastaan.

Pölytyksen teho perustuu siihen, että luteiden olinpaikkoihin pölytetään luonnonmukaista fossiilista kivijauhetta, joka luteeseen päästyään rikkoo luteen luonnollisen  100% ekologiset tuotteet ja palvelutsuojakuoren ja joka kuivattaa luteen lopulta kuoliaaksi. Pölyttämällä päästään parhaaseen lopputulokseen 2-3 käsittelykerralla. Pölytys toistetaan niin moneen kertaan, että luteet on vihdoin tuhottu asuinympäristöstäsi. Valitettavasti joissain tapauksissa tavaroita sekä kalusteita joudutaan hävittämään.

Hintamme yhden huoneen pölyttämiselle on 150 EUR käyntikerta + matkakulut Hyvinkää - Asiakaskohde - Hyvinkää  (0,62 EUR/km). Lisähuoneet +50 EUR käyntikerta. Pölytys sisältää asiantuntijakäynnin kotonasi, fossiilisen kiviaineen pölytyksen, ludehoukuttimet 2 kpl sekä ludeansatarrat 4kpl sängyn jalkojen alle. Käsittelemme käsikäyttöisellä lämmittimellä sänkysi jotta suurin ludepopulaatio saadaan tapettua sängystä. Teemme asiakkaamme kanssa yhteistyötä ja neuvomme tarkasti miten pitää toimia, jotta luteista päästään eroon lopullisesti.

Asiakkaan tulee toimia ohjeidemme mukaisesti sekä tehdä yhteistyötä tuholaistorjujan kanssa, jotta luteet saadaan poistettua tilasta mahdollisimman tehokkaasti. Asiakkaan tehtäviin kuuluu mm. säkittää kaikki tekstiilit suljettuihin jätesäkkeihin, joista ne siirretään säkki kerrallaan suoraan pesukoneeseen. Asiakas siivoaa huoneen säännöllisesti sovittuna aikana. Vain yhteistyöllä asiakkaan ja tuholaistorjujan kanssa päästään parhaaseen lopputulokseen sekä kohti ludevapaata huoneistoa. Pölytys toistetaan niin moneen kertaan, kunnes luteet on saatu tuhottua huoneistosta.

Jos luteet ovat jo kodissasi

Jos luteet ovat jo päässeet kotiisi, niistä ei pääse eroon kotikonstein, vaan torjuntaan tulee käyttää ammattilaista. Teemme lämpötorjuntaa, ekologista pölyttämistä sekä osalle tavaroista pakastusta. Lämpötorjunta on näistä tehokkain menetelmä. Lämpötorjunnan etuja ovat mm. myrkyttömyys, nopeus sekä kustannustehokkuus, koska huonekaluja ei tarvitse hävittää. Pakastamista käytetään esimerkiksi herkän elektroniikan käsittelyyn jos elektroniikkaa ei voi lämpökäsitellä.

Lude ongelman sattuessa ota meihin yhteyttä

 

BUG BUSTERS - Suomen johtava luteiden torjuja

Bug Busters on erikoistunut luteiden lämpötorjuntaan. Lämpötorjunnalla luteista päästään pääsääntöisesti eroon yhdessä päivässä. Ensimmäisen lämpötorjunnan onnistumisprosenttimme on huikeat 97% ja toisen käsittelykerran jälkeen täydet 100%.

Tehokkuutemme on huippuluokkaa ja palvelukonseptimme on viritetty huippuunsa jotta toimintamme olisi mahdollisimman tehokasta. Tämä näkyy erityisesti vasteajoissa, onnistumisissa sekä tietenkin edullisina hintoina kilpailijoihmme nähden verrattuna.