Luteiden torjunta

Tuhoamme luteet ekologisesti lämmön avulla!

Lämpötorjunnan tehokkuus on aivan omaa luokkaansa verrattuna muihin torjunta tapoihin. Luteiden lämpötorjunnalla tuhoamme luteet, nymfit sekä luteiden munat yhdessä päivässä. Ja mikä parasta, täysin ilman myrkkyjä!

Huoneilma sekä kaikkien materiaalien lämpötila nostetaan yli +70c asteiseksi noin 2-4 tunniksi, jolloin huoneesta kuolevat luteiden kaikki kehitysasteet, myös luteiden munat. Lämpötorjuntaa käyttämällä et joudu hävittämään huonekalujasi tai tekstiilejäsi. Annamme lämpötorjunnallemme 60pv takuun.

Lämpötorjunta alkaen 650 EUR (ALV0%). Katso tarkempi hinnasto tästä!

Perinteinen ludetorjunta (vastaa myrkytyksiä)

Teemme myös luteiden torjuntaa pölyttämällä luonnonmukaisin keinoin, ekologisesti täysin ilman myrkkyjä. Käyttämämme aineet ovat markkinoiden ekologiseimpia aineita jotka eivät sisällä lainkaan vaarallisia myrkkyjä jotka olisivat haitallisia ihmisille tai lemmikkieläimille. Pölytys on tehokkaampaa kuin myrkytys. Myrkkyjen teho on heikentynyt lutikoiden kehittäessä resistenssiä torjunta-aineita vastaan.

Pölytyksen teho perustuu siihen, että luteiden olinpaikkoihin pölytetään luonnonmukaista fossiilista kivijauhetta, joka luteeseen päästyään rikkoo luteen luonnollisen 100% ekologiset tuotteet ja palvelutsuojakuoren ja joka kuivattaa luteen lopulta kuoliaaksi. Pölyttämällä päästään parhaaseen lopputulokseen 2-3 käsittelykerralla. Pölytys toistetaan niin moneen kertaan, että luteet on vihdoin tuhottu asuinympäristössäsi. Valitettavasti joissain tapauksissa tavaroita sekä kalusteita joudutaan hävittämään.

Lutikkatorjunnassa teemme yleensä kolme käyntiä, mutta käyntien määrään vaikuttaa ongelman laajuus eli joissain tapauksissa joudumme käymään enemmän kuin kolme käyntiä. Sängyn lutikkasuojalla suojataan asunnon sänky/sängyt ja niiden hinta määräytyy sänkyjen määrän mukaan. Suojan avulla estämme ettei sängyssä olevat lutikat pääse puremaan enää asukasta ja ludeansatarrojen määrä määräytyy sängyn jalkojen mukaan. Ludetarra-ansojen avulla estämme, että lutikat eivät pääse kiipeämään sänkyyn. Piimaa -pölytettä levitämme lattialistojen läheisyyteen. Piimaa -pölyte aiheuttaa lutikankuoren rikkoutumisen, joka johtaa lopulta lutikan kuivumiseen.

Hinta perinteiselle lutikkatorjunnalle: 

Yhden huoneen lutikkatorjuntakäynti 100 EUR / per käyntikerta + matkakulut Hyvinkää - Asiakaskohde - Hyvinkää  (0,62 EUR/km). Lisähuoneet +50 EUR käyntikerta. Lutikkatorjuntakäynti sisältää asiantuntijakäynnin kotonasi, fossiilisen kiviaineen pölytyksen tilattuihin huoneisiin. Käsittelemme käsikäyttöisellä lämmittimellä sänkysi jotta suurin ludepopulaatio saadaan tapettua sängystä. Lisäksi voimme säkittää sängyn muovisuojalla jotta mahdolliset luteet eivät pääse syömään asukasta. Lisäksi infektoituneisiin huoneisiin tulee asentaa ludeansoja sekä käyttää kaksipuolista teippiä sängyssä sekä mahdollisissa luteiden kulkureiteissä.

Muut hinnat:

Ludeansa 5 EUR / kpl
Tarra-ansa sängyn jalkaan 3 EUR / kpl
Sängyn suojamuovi (huputus) 30 EUR / kpl
2 puolinen teippirulla 15 EUR / kpl

Asiakkaan tulee toimia ohjeidemme mukaisesti sekä tehdä yhteistyötä tuholaistorjujan kanssa, jotta luteet saadaan poistettua tilasta mahdollisimman tehokkaasti. Vain yhteistyöllä asiakkaan ja tuholaistorjujan kanssa päästään parhaaseen lopputulokseen sekä kohti ludevapaata huoneistoa. Pölytys toistetaan niin moneen kertaan, kunnes luteet on saatu tuhottua huoneistosta.

Jos luteet ovat jo kodissasi

Jos luteet ovat jo päässeet kotiisi, niistä ei pääse eroon kotikonstein, vaan torjuntaan tulee käyttää ammattilaista. Teemme lämpötorjuntaa, ekologista pölyttämistä sekä osalle tavaroista pakastusta. Lämpötorjunta on näistä tehokkain menetelmä. Lämpötorjunnan etuja ovat mm. myrkyttömyys, nopeus sekä kustannustehokkuus, koska huonekaluja ei tarvitse hävittää. Pakastamista käytetään esimerkiksi herkän elektroniikan käsittelyyn jos elektroniikkaa ei voi lämpökäsitellä.

Lude ongelman sattuessa ota meihin yhteyttä

 

BUG BUSTERS - Suomen johtava luteiden torjuja

Bug Busters on erikoistunut luteiden lämpötorjuntaan. Lämpötorjunnalla luteista päästään pääsääntöisesti eroon yhdessä päivässä. Ensimmäisen lämpötorjunnan onnistumisprosenttimme on huikeat 97% ja toisen käsittelykerran jälkeen täydet 100%.

Tehokkuutemme on huippuluokkaa ja palvelukonseptimme on viritetty huippuunsa jotta toimintamme olisi mahdollisimman tehokasta. Tämä näkyy erityisesti vasteajoissa, onnistumisissa sekä tietenkin edullisina hintoina kilpailijoihmme nähden verrattuna.