Asiakkaan rehellinen mielipide luteista!
Luteiden torjunta on aina ammattilaisten työtä.
Lämpötorjunta on tehokkain tapa päästä luteista eroon

Lämpötorjunnan tehokkuus on aivan omaa luokkaansa verrattuna vaarallisiin myrkkyihin. Menetelmällämme tuhoamme luteet ja niiden munat yhdessä päivässä. Ja mikä parasta, täysin ilman myrkkyjä!

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider

Seinälude

Jos kodistasi löytyy luteita, ensimmäinen ajatus varmaankin on, että niistä pitää päästä eroon välittömästi. Seinäluteet (lude, lutikka, Bed Bugs) asustelevat lähellä ruokaa, joten ne löytyvät yleisesti sieltä missä ihmiset nukkuvat. Siksi niitä kutsutaan englanniksi nimeltä Bed Bugs.

Seinäluteet aiheuttavat ihmisissä ahdistusta, eikä vain sen vuoksi, että niistä on todella vaikea päästä eroon, vaan myös siksi, että seinäluteet purevat ja syövät ihmistä. Puremien vuoksi suurimmalle osalle ihmisiä tulee erittäin kutisevia paukamia jotka laittavat raapimaan ihoa ärsytykseen asti.

Seinäluteet ovat levinneet räjähdysmäisesti ja yleisesti ajatellaan, että tämä liittyy maailmanlaajuiseen, kansainvälisen matkustamisen lisääntymiseen (seinäluteet tulevat salamatkustajina matkatavaroissa sekä vaatteissa).

Ymmärrämme, että kun apuamme tarvitaan, tilanne on usein henkisesti erittäin raskas ja osaamme suhtautua asiakkaan hätään sen vaatimalla tavalla.

 

Video: Luteita sängyn rungossa

 

Jos luteet ovat jo kodissasi

Jos luteet ovat jo päässeet kotiisi, niistä ei pääse eroon kotikonstein, vaan torjuntaan tulee käyttää ammattilaista. Teemme lämpötorjuntaa, ekologista pölyttämistä sekä osalle tavaroista pakastusta. Lämpötorjunta on näistä tehokkain menetelmä. Lämpötorjunnan etuja ovat mm. myrkyttömyys, nopeus sekä kustannustehokkuus, koska huonekaluja ei tarvitse hävittää. Pakastamista käytetään esimerkiksi herkän elektroniikan käsittelyyn jos elektroniikkaa ei voi lämpökäsitellä.

 

Ensimmäinen sääntö on, että älä ikinä vaihda nukkumapaikkaa jos kodistasi löytyy luteita. Nukkumapaikkaa vaihtamalla levität luteita ympäri asuntoasi jonka jälkeen niiden tuhoaminen on entistä vaikeampaa ja kalliimpaa. ~ Jari Laaksonen ~

 

BUG BUSTERS - Suomen johtava luteiden torjuja

Bug Busters on erikoistunut luteiden lämpötorjuntaan. Lämpötorjunnalla luteista päästään pääsääntöisesti eroon yhdessä päivässä. Ensimmäisen lämpötorjunnan onnistumisprosenttimme on huikeat 97% ja toisen käsittelykerran jälkeen täydet 100%.

Tehokkuutemme on huippuluokkaa ja palvelukonseptimme on viritetty huippuunsa jotta toimintamme olisi mahdollisimman tehokasta. Tämä näkyy erityisesti vasteajoissa, onnistumisissa sekä tietenkin edullisina hintoina kilpailijoihmme nähden verrattuna.