Luteet kuolevat lämmössä

Teemme luteiden elinympäristöstä kuolettavan lämmön avulla!

Lämpötorjunnan tehokkuus on aivan omaa luokkaansa verrattuna vaarallisiin myrkkyihin. Menetelmällämme tuhoamme luteet ja niiden munat yhdessä päivässä. Ja mikä parasta, täysin ilman myrkkyjä!

Huoneilma sekä kaikkien materiaalien lämpötila nostetaan yli +70c asteiseksi noin 2-4 tunniksi, jolloin huoneesta kuolevat luteiden kaikki kehitysasteet, myös luteiden munat. Lämpötorjuntaa käyttämällä et joudu hävittämään huonekalujasi ja tekstiileitäsi toisin kuin myrkytysmenetelmää käyttäessä. Näin säästät huomattavasti rahaa!

Lude torjunta lämmöllä vai lude torjunta myrkyllä?

Jos harkitset lämpötorjunnan sijaan luteiden myrkyttämistä, muista, että myrkkyjä käytettäessä joudut elämään luteiden kanssa viikkoja, pahimmassa tapauksessa jopa kuukausia. Myrkytystä käyttämällä joudut myös hävittämään huonekalujasi. Luteiden lämpötorjunnalla niistä päästään eroon päivässä lopullisesti. Lämpötorjunnassa kertakäsittely riittää.

 

Jos luteet ovat jo kodissasi

Jos luteet ovat jo päässeet kotiisi, niistä ei pääse eroon kotikonstein, vaan torjuntaan tulee käyttää ammattilaista. Luteita torjutaan kolmella eri tavalla: pakastaminen, myrkytys sekä lämpötorjunta, joka tuhoaa aikuiset luteet ja niiden kaikki kehitysasteet yhdellä käsittelykerralla. Lämpötorjunnan etuja ovat mm. myrkyttömyys, nopeus (kestää vain päivän) sekä kustannustehokkuus koska huonekaluja ei tarvitse hävittää. Pakastamista käytetään esimerkiksi herkän elektroniikan käsittelyyn jos elektroniikkaa ei voi lämpökäsitellä.

Lude ongelman sattuessa ota meihin yhteyttä

 

BUG BUSTERS - Suomen johtava luteiden torjuja

Bug Busters on erikoistunut luteiden lämpötorjuntaan. Lämpötorjunnalla luteista päästään pääsääntöisesti eroon yhdessä päivässä. Ensimmäisen lämpötorjunnan onnistumisprosenttimme on huikeat 97% ja toisen käsittelykerran jälkeen täydet 100%.

Tehokkuutemme on huippuluokkaa ja palvelukonseptimme on viritetty huippuunsa jotta toimintamme olisi mahdollisimman tehokasta. Tämä näkyy erityisesti vasteajoissa, onnistumisissa sekä tietenkin edullisina hintoina kilpailijoihmme nähden verrattuna.

Lämpökäsittely on luontoystävällinen eikä tuota ollenkaan myrkkyjä huoneilmaan. Ihmiset sekä lemmikkieläimet voivat huoletta oleskella lämpökäsitellyssä tilassa jo saman päivän aikana.

Lämpötorjunta on erittäin turvallinen ja luotoystävällinen menetelmä kun taas myrkytys voi aiheuttaa terveysriskejä pikkulapsille, allergisille, astmaatikoille sekä kotieläimille.

Ilmoitamme hintamme täysin avoimesti nettisivullamme. Emme ole piilottaneet piilokuluja hintoihimme ja ne sisältävät kaiken alusta loppuun. Lämpötorjuntahintamme ovat taatusti Suomen edullisimmat! Olemme kilpailijoitamme noin -24% edullisempia. Luteiden poisto alkaen 650 EUR ALV0%. Ajankohdasta riippumatta aina sama hinta. Emme veloita arkipyhä, viikonloppu tai muitakaan lisiä. 

Lämpötorjunnasta saat vielä kaiken lisäksi 50% hinnasta pois kotitalousvähennyksen muodossa lopullisessa verotuksessasi.

Voit maksaa lämpötorjunnan jopa 4 erässä jolloin saat laskullesi maksuaikaa 120 päivää.

Lämpötorjunnassa koti sänkyineen ja patjoineen säilyy koskemattomana ja puhtaana. Sinun ei tarvitse hävittää huonekalujasi eikä muutakaan irtaimistoasi kuten myrkytyksissä. Tässä säästät jopa tuhansia euroja.

Lämpökäsittelyyn kuluva aika on vain yksi päivä, kun taas myrkytyskertoja tarvitaan 3-4 ja aikaa voi kulua viikkoja, pahimmassa tapauksessa kuukausia jonka aikana joudut olemaan luteiden syötävänä.

Teemme luteiden elinympäristöstä kuolettavan lämmön avulla!

Nostamme huoneen lämpötilan +60-80c asteen tilaan ja pidämme lämpötilaa yllä noin 1-4 tuntia, riippuen huoneen koosta sekä huonekaluista. Luteet, nymfit sekä luteiden munat kuolevat jo +60c lämmössä.

Asiakkaamme suosittelevat meitä

Asiakkaamme suosittelevat meitä 100% varmuudella. Teemme työmme niin hyvin kun se vain olosuhteisiin nähden on mahdollista. Emme mene sieltä missä aita on matalin. Ensimmäisen lämpötorjunnan onnistumisprosenttimme on huikeat 97% ja toisen käsittelykerran jälkeen 100%.

Tehokkuutemme on huippuluokkaa ja palvelukonseptimme on viritetty huippuunsa jotta toimintamme olisi mahdollisimman tehokasta. Tämä näkyy erityisesti vasteajoissa, onnistumisissa sekä tietenkin edullisina hintoina kilpailijoihmme nähden verrattuna.