Ammattitaitoista työtä kaksi viikkoa sitten kodissani Erittäin ikävä ludeongelma poistui. Ilman Bug Bustersia en olisi tilanteesta selvinnyt. Itku on vaihtunut leveään hymyyn. Yöunet ovat palanneet. Ehdoton kaksikko!! Suosittelen lämpimästi!!!!!!

8 heinäkuu 2018

Olen niin onnellinen saamastani palvelusta. Lutikat on poissa ja yöunet tulleet takaisin. Väldigt mycket tack :-)

5 toukokuu 2018

Ludeongelma on ratkaistu. Tämä oli positiivinen kokemus. Tulemme käyttämään palvelujanne tulevaisuudessakin jos niitä tarvitsemme. Ainoa miinus oli isännöintitoimiston nihkeä suhtautuminen luteiden torjuntaan, mutta te hoiditte ongelman kertakaikkisen upeasti. Hieno suoritus!

1 huhtikuu 2018

Ei pahaa sanottavaa. Nopea apu lutikoiden tuhoamiseen. Lauantaina tulitte ja hoiditte työnne malikaasti. Nyt odotellaan tuloksia. Kiitti.

7 maaliskuu 2018

Suurkiitos hyvästä ja asiantuntevasta palvelusta. Pääsimme kiusallisesta ongelmasta oikeasti eroon yhdessä päivässä.

Palvelu oli ammattimaista ja hienotunteista. Voimme suositella lämpimästi muillekin. Kiitoksia!

25 tammikuu 2018

Jouduitte käymään 2 kertaa tuhoamassa luteita. Ensimmäisellä kerralla ei otettu kaappeja irti seinistä, jonka vuoksi varmaan 1 lude tepasteli sängyssämme heti seuraavana yönä. Tulitte uudelleen jo seuraavana aamuna jolloin siirsimme kaapin seinältä ennen torjuntaa. Nyt on mennyt kuukausi, eikä ongelmaa ole esiintynyt joten hoiditte homan mallikkaasti vaikka jouduittekin tekemään hoidon kahteen kertaan. Kiitos hyvästä palvelusta ja varsinkin ongelmaan paneutumisesta. Hyvää Joulua!

21 joulukuu 2017

Pakko antaa täydet 5 tähteä. Palvelu oli erittäin nopeaa ja tehokasta. Eipä ole luteita näkynyt käyntinne jälkeen. Suur-Kiitos teille.

5 joulukuu 2017

Vaikea sanoa palvelun laadusta kovin paljoa. Kävitte tarkistuskäynnillä ja mitään ei löytynyt. Harmitti, että joutui maksamaan turhasta mutta toisaalta oli huojentavaa että lutikoita ei löytynyt. Tulitte nopeasti ja hoiditte homman ammattitaitoisesti. Kiitoksia siitä!

13 marraskuu 2017

Meillä tuli luteita matkalaukun mukana. Oli todella ikävä ongelma, eikä sitä saatu taltutettua millään muulla keinolla kun tuolla teidän mainostamalla lämpötorjunnalla. Myrkyt on näköjään viimeinen temppu mitä voi vaan tehdä. ne leviää vaan entistä enemmän.

11 marraskuu 2017

Kävitte meillä noin kuukausi sitten tekemässä lämpötorjunnan. luteita ei ole enää näkynyt. naapuriasunnossa on käytetty kuulemma myrkkyjä ja ne taistelee vieläkin niiden kanssa. huoltoyhtiö ei ymmärrä tilanteen vakavuutta eikä usko vaikka kuinka sanoisi, että myrkytys ei toimi. toivottavasti ei tule uudestaan naapurista meille. olisivat ottaneet saman käsittelyn kun me, niin ei ehkä tarvitsisi enää tapella niiden kanssa. mutta, kiitos hyvästä ja nopeasta palvelusta.

3 heinäkuu 2017