Miksi valita meidät?

Miksi siis valita meidät monien toimijoiden joukosta?

Bug Bustersissa työskentelemme vain me kaksi yrittäjää. Työn ollessa erittäin vastuullista haluamme varmistaa että asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen palvelun alusta loppuun saakka.

Keskitymme kerrallaan vain yhteen asiakkaaseen ja teemme työmme perusteellisesti vaikka se olisikin välillä raskasta ja epämukavaa, kuumuuden ollessa lähes +80c lämpötorjuttavissa tiloissa. Laatu on meille kaikki kaikessa sekä kunnia-asia joten otamme jokaisen asiakkaan tarpeet sekä vaatimukset yksilöllisesti huomioon eri asiakaskohteissa.

Pystymme vastaamaan puhelimeen lähes aina riippumatta kellonajasta, ja jos emme juuri silloin voi vastata soitamme nopeasti takaisin. Myös sähköposteihin vastaamme ripeästi, alle vuorokaudessa viestin saapumisesta. Ymmärrämme että kun apuamme tarvitaan, tilanne on usein henkisesti erittäin raskas ja osaamme suhtautua asiakkaan hätään sen vaatimalla tavalla.Referenssikartta

Erotumme kilpailijoistamme esimerkiksi siinä, että suurin osa heistä vaatii, että asiakas tyhjentää vaatekaapit vaatteista ja pesee ne +60c asteessa pesukoneessa. Me hoidamme asiat toisin. Pyrimme siihen, että asiakkaallamme on mahdollisimman vähän vaivaa ja tehtävää luteiden torjunnassa. Me lämpökäsittelemme kaikki huoneessa olevat vaatteet ja tavarat samalla kertaa lämpötorjunnan yhteydessä, jolloin asukkaan ei tarvitse ryhtyä pyykkirumbaan jossa saattaa mennä jopa päiviä. Valitsemalla meidät, säästyt suurelta vaivalta ja voit olla varma, että työ on tehty parhaalla mahdollisella tavalla.

Meiltä saat takuun sekä maksuaikaa laskullesi