Miksi valita meidät tuhoamaan luteita?
Miksi valita meidät tuhoamaan luteita?

Miksi valita meidät?

Miksi siis valita meidät monien tuholaistorjujien joukosta?

Bug Busters on luotettava kumppani, joka tekee parhaansa asiakkaan ludeongelman ratkaisemiseksi. Työn ollessa erittäin vastuullista haluamme varmistaa, että asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen palvelun alusta loppuun saakka.

Keskitymme kerrallaan vain yhteen asiakkaaseen ja teemme työmme perusteellisesti vaikka se olisikin välillä raskasta ja epämukavaa, kuumuuden ollessa lähes +80c lämpötorjuttavissa tiloissa. Laatu on meille kaikki kaikessa sekä kunnia-asia, joten otamme jokaisen asiakkaan tarpeet sekä vaatimukset yksilöllisesti huomioon eri asiakaskohteissa.

Pystymme vastaamaan puhelimeen lähes aina riippumatta kellonajasta, ja jos emme juuri silloin voi vastata soitamme nopeasti takaisin. Myös sähköposteihin vastaamme ripeästi, alle vuorokaudessa viestin saapumisesta. Ymmärrämme että kun apuamme tarvitaan, tilanne on usein henkisesti erittäin raskas ja osaamme suhtautua asiakkaan hätään sen vaatimalla tavalla.Referenssikartta

Erotumme joukosta esimerkiksi siinä, että suurin osa lämpötorjuntoja tarjoavista yrityksistä edellyttää, että asiakas tyhjentää vaatekaapin vaatteista ja pesee ne +60c asteessa pesukoneessa. Samoin he edellyttävät, että kaikki tavarat tulee kerätä suljettuihin muovisäkkeihin tai laatikoihin keskelle huoneen lattiaa. Asiakkaalle koituu kohtuuttomasti työtä ennen kuin itse lämpötorjuntaan päästään.

Me hoidamme asiat toisin. Pyrimme siihen, että asiakkaallamme on mahdollisimman vähän vaivaa ja tehtävää luteiden torjunnassa. Me lämpökäsittelemme kaikki huoneessa olevat vaatteet ja tavarat samalla kertaa lämpötorjunnan yhteydessä ilman, että asiakkaan pitäisi ryhtyä pyykki/tavara -rumbaan. Asiakas säästää tässä muutenkin stressaavassa tilanteessa hermoja sekä etenkin aikaa ja vaivaa. Valitsemalla meidät, säästyt suurelta vaivalta ja voit olla varma, että työ on tehty parhaalla mahdollisella tavalla.

Huomaathan myös sen, että meillä on erittäin kilpailukykyiset hinnat. Luteiden poisto alkaen 650 EUR ALV0%

Yrityksellämme on voimassa oleva vastuuvakuutus sekä henkilökunnallamme on lain vaatimat, ajantasalla olevat tulityökortit.

Meiltä saat takuun sekä maksuaikaa laskullesi
Asiakkaitamme - Yhteistyökumppaneitamme