Kodin Apujoukot

Perustimme vuonna 2004 kotisiivous yrityksen Nurmijärven Klaukkalaan. Parhaimmillaan Kodin Apujoukoilla oli 10 työntekijää ja vuosittainen liikevaihto oli noin 400 000 EUR

 

Kodin Apujoukoissa teimme siivouksien ohessa myös luteiden lämpötorjuntoja. Teimme kymmeniä lämpötorjuntoja vuosien varrella jolloin saimme lämpötorjunnasta erittäin kattavan kokemuksen ja tietotaidon siirrettäväksi Bug Bustersin tulevaan toimintaan.

 

Kodin Apujoukot toimi aputoiminimellä Unelmapaketti Ay:lle joka on meidän yrityksemme virallinen päätoiminimi. Yrityksemme Y-tunnus on 2076827-9.

Kotisiivousyrityksen myynti

Syksyllä 2016 myimme kotisiivousliiketoimintamme, koska halusimme keskittyä tarjomaan lämpötorjuntapalvelua. Kodin Apujoukot toimii nykyään Tasolaiset yrityksen alla johon siirtyi kaikki työntekijämme.

 

Bug Busters

Viime vuosina saimme havaita suomalaisissa kodeissa kasvavan ludeongelman, kun siihen kyseltiin meiltä ratkaisua kiihtyvällä tahdilla. Aloimme tutkimaan ongelmaan parasta ja turvallista ratkaisua ja päädyimme lämpötorjuntaan. Päätimme perustaa Bug Busters aputoiminimen Unelmapaketti Ay:lle. Olemme tehneet entisen Kodin Apujoukkojen sekä uuden yrityksen Bug Bustersin nimissä kymmeniä lämpötorjuntoja erittäin menestyksekkäästi.  

 

Olemme 13 vuoden kokemuksella asiakkaan kotona tapahtuvan palvelun asiantuntijoita. Tiedämme että koteja on erillaisia ja suhtaudumme niihin kaikkiin sekä niiden asukkaisiin hienotunteisesti ja niitä arvostaen. Haluamme tarjota ekologisen vaihtoehdon myrkytykselle, lämpötorjunnan jälkeen asiakas voi huoletta palata kotiinsa.

 

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

icon  

Suomen vahvimmat

Bug Busters - Suomen vahvimmat 2017
Bug Busters - Suomen vahvimmat 2017

Suomen Asiakastieto Oy:n luokitusjärjestelmän mukaan korkeimpaan AA-luokkaan kuuluu noin kolme prosenttia toimivista yrityksistä. Suomen Vahvin yritys 2017 -tittelin saajaksi Asiakastieto on valinnut hyvinkääläisen Bug Bustersin.  

 

Suomen Vahvimmat -sertifikaatti on näkyvä todiste yrityksen luotettavuudesta. Se kertoo asiakkaille, henkilökunnalle, työnhakijoille ja muille sidosryhmille yrityksen olevan kannattavalla pohjalla